1. hvem er vi

Tandlægerne på Torvet er et danskejet tandklinik med hjemsted på Torvet 6, 8300 Odder, Danmark. Ejet af Søren Schantz og Jens Aastrup.

Hvordan vores privatlpolitik gælder:
Vores fortrolighedspolitik forklarer, hvordan vi arbejder med at indsamle, bruge, dele og beskytte oplysninger i forhold til vores mobiltjenester, websted og enhver software, der leveres på eller i forbindelse med Tandlægerne på Torvet-tjenester (samlet “Tjenesten”) og dine valg om indsamling og brug af dine oplysninger.

Ved at bruge vores Webside forstår du og accepterer, at vi giver en platform, hvor du ved henvendelser i klinikken, vil blive bedt om Navn, Adresse, CPR m.m.

Vores politik gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til tjenesten (“brugere”).

Tandlægerne på Torvet er “dataansvarlig” af personoplysninger indsamlet af alle Tandlægerne på Torvet, og Tandlægerne på Torvet er ansvarlig for at beslutte, hvordan personoplysninger indsamles og bruges.

2. INFORMATION, vi samler
Vi indsamler følgende typer oplysninger.

Oplysninger du giver os direkte:
Dit Fulde navn, adresse, CPR når du tilmelder dig som patient.
Profiloplysninger, som du angiver for din brugerprofil (for eksempel for- og efternavn, telefonnummer).

Analytics-oplysninger:
Vi bruger tredjeparts analyseværktøjer til at hjælpe os med at måle trafik og brugstendenser for tjenesten. Disse værktøjer samler oplysninger, der sendes af din enhed eller vores Webside, herunder de websider, du besøger, tilføjelsesprogrammer og andre oplysninger, der hjælper os med at forbedre tjenesten. Vi indsamler og bruger denne analyseinformation med analytiske oplysninger fra andre brugere, så det ikke med rimelighed kan bruges til at identificere en bestemt individuel bruger.

Cookies og lignende teknologier:
Når du besøger tjenesten, kan vi bruge cookies og lokalt lager til at indhente oplysninger om, hvordan du bruger Tandlægerne på Torvet og give funktioner til dig.

Logfiloplysninger:
Logfiloplysninger rapporteres automatisk af din browser hver gang du foretager en anmodning om adgang (dvs. besøg) vores webside.
Når du bruger vores webside, registrerer vores servere automatisk visse logfiloplysninger, herunder din webforespørgsel, IP-adresse (Internet Protocol), browser type, henvisning / exit sider og webadresser, antal klik og hvordan du interagerer med links på Webside, domænenavne, destinationssider, sider, der ses, og andre sådanne oplysninger. Vi kan også indsamle lignende oplysninger fra e-mails sendt til vores brugere, som derefter hjælper os med at spore hvilke e-mails der åbnes, og hvilke links der klikkes af modtagere. Oplysningerne giver mulighed for mere præcis rapportering og forbedring af Tjenesten.

3. DEL AF DINE OPLYSNINGER
Vi vil ikke leje eller sælge dine oplysninger til tredjeparter uden for Tandlægerne på Torvet (eller gruppen af ​​virksomheder, som Tandlægerne på Torvet er en del af) uden dit samtykke, medmindre andet er angivet i denne politik.

Hvad sker der i tilfælde af forandring af kontrol:
Hvis vi sælger eller på anden måde overfører en del eller hele Tandlægerne på Torvet eller vores aktiver til en anden organisation (f.eks. I forbindelse med en transaktion som fusion, opkøb, konkurs, opløsning, likvidation), dine oplysninger som navn og e-mail-adresse, bruger Indhold og andre oplysninger, der indsamles via Tjenesten, kan være blandt de solgte eller overførte varer. Du vil fortsat eje dit brugerindhold. Køberen eller erhververen skal opfylde de forpligtelser, vi har indgået i denne privatlpolitik.

4. HVORDAN VI OPBEVARER DIN OPLYSNINGER
Dine oplysninger indsamlet via Tjenesten kan lagres og behandles i USA eller ethvert andet land, hvor Tandlægerne på Torvet, dets partnere eller Websideudbydere opretholder faciliteter.
Tandlægerne på Torvet, dets partnere eller Websideudbydere kan overføre oplysninger, som vi indsamler om dig, herunder personlige oplysninger på tværs af grænser og fra dit land eller jurisdiktion til andre lande eller jurisdiktioner over hele verden. Hvis du er beliggende i EU eller andre regioner med lovgivninger om dataindsamling og -brug, der kan afvige fra amerikansk lov, skal du være opmærksom på, at vi kan overføre oplysninger, herunder personlige oplysninger, til et land og jurisdiktion, der ikke har samme databeskyttelse love som din jurisdiktion.
Ved at tilmelde dig og bruge Tjenesten accepterer du overførsel af oplysninger til USA eller ethvert andet land, hvor Tandlægerne på Torvet, dets partnere eller Websideudbydere opretholder faciliteter og brugen og videregivelsen af ​​oplysninger om dig som beskrevet i denne privatlpolitik.
Vi anvender kommercielt rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de oplysninger, der indsamles via Tjenesten, er sikre og tage rimelige skridt (f.eks. At anmode om en unik adgangskode) for at bekræfte din identitet, før du giver dig adgang til din konto. Tandlægerne på Torvet kan imidlertid ikke sikre sikkerheden for enhver information, du sender til Tandlægerne på Torvet, eller garantere, at oplysninger om tjenesten ikke er tilgængelige, afsløret, ændret eller ødelagt.
Vær venlig at gøre din del for at hjælpe os. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​dine personlige data herunder som nævnt under pkt. 1. Dine personlige oplysninger kan også blive påvirket af ændringer, de sociale medietjenester, du opretter forbindelse til Tandlægerne på Torvet, gør til deres tjenester. Vi er ikke ansvarlige for funktionalitet, privatlivets fred eller sikkerhedsforanstaltninger fra en anden organisation.

5. Dine valg om dine oplysninger
Du kan kontakte vores klinik (se venligst nedenfor) for at udøve nogle af de rettigheder, du får i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, som omfatter

(a) retten til at få adgang til dine data.
(b) rette op på dem.
(c) at slette dem.
(d) at begrænse behandlingen af ​​dine data.
(e) retten til dataoverførbarhed.
(f) retten til at modsætte sig forarbejdning.

a. Ret til adgang: Du kan spørge os om, hvorvidt vi behandler dine personlige oplysninger eller modtager adgang til disse data i form af en kopi. Når vi overholder en anmodning om adgang, vil vi også give dig yderligere oplysninger, f.eks. Behandlingens formål, de pågældende kategorier af personoplysninger samt alle andre oplysninger, der er nødvendige for at udøve essensen af ​​denne ret.

b. Ret til retskaffelse: Du har ret til at få dine data afhjulpet i tilfælde af unøjagtighed eller ufuldstændighed. På forespørgsel vil vi rette ukorrekte personoplysninger om dig og under hensyntagen til formålet med behandlingen, udfylde ufuldstændige personoplysninger, som kan indeholde en supplerende erklæring.

c. Ret til sletning: Du har også ret til at slette dine personlige data, hvilket betyder sletning af dine data af os og, hvor det er muligt, enhver anden controller til hvem dine data tidligere er blevet offentliggjort af os. Erasure af dine personoplysninger finder kun sted i visse tilfælde, foreskrevet ved lov og opført i henhold til artikel 17 i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Dette omfatter situationer, hvor dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til de oprindelige formål, som de blev behandlet for, samt situationer, hvor de blev behandlet ulovligt. På grund af den måde, hvorpå vi opretholder bestemte tjenester, kan det tage lidt tid, inden backupkopierne slettes.

d. Ret til begrænsning af behandling: Du har ret til at få begrænsningen i behandlingen af ​​dine personlige data, hvilket betyder at vi suspenderer behandlingen af ​​dine data i en vis periode. Omstændigheder, der kan give anledning til denne ret, omfatter situationer, hvor nøjagtigheden af ​​dine personlige data blev anfægtet, men det er nødvendigt med noget tid for at kontrollere deres nøjagtighed. Denne ret forhindrer os ikke i at fortsætte med at gemme dine personlige data. Vi informerer dig inden begrænsningen løftes.

e. Ret til dataportabilitet: Din ret til dataportabilitet indebærer, at du kan anmode os om at levere dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og at få sådanne data sendt direkte til en anden controller, hvor det er teknisk muligt. På forespørgsel og hvor dette er teknisk muligt, sender vi dine personlige data direkte til den anden controller.

f. Ret til indsigelse: Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data, hvilket betyder at du kan anmode os om ikke længere at behandle dine personlige data. Når du gerne vil udøve dine rettigheder, er alt du skal gøre, sende din anmodning til Tandlægerne på Torvet.

Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål, bemærkninger eller klager i forbindelse med denne privatlpolitik:

Tandlægerne på Torvet
Torvet 6
8300 Odder
Danmark
Tlf: 8654 1715

Har du uopklaret bekymring, har du også ret til at klage til det danske datatilsynet på:

Borgergade 28, 5.
1300 København K
Email: dt@datatilsynet.dk
Telefon: 33 19 32 00

6. ÆNDRINGER TIL VORES PRIVATPOLITIK
Tandlægerne på Torvet kan ændre eller opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden, så vær venlig at gennemse den regelmæssigt. Vi kan give dig yderligere formularer om ændringer eller opdateringer, som det er hensigtsmæssigt under omstændighederne. Din fortsatte brug af Tandlægerne på Torvet eller Tjenesten efter nogen ændring af denne fortrolighedspolitik vil udgøre din accept af en sådan ændring.

Sidst ændret dato: 25. maj 2018